• Novo
Girls Tank Top Owcies Pack

Girls Tank Top Owcies Pack

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Djevojčica sorta bez rukava za ispis na vrhu jedan komad izrađen od 100% pamučnog prsnog pletene tkanine. Ovaj paket je tako zabavan komad koji će imati u ormaru vaše maleže tokom proljeća i ljetnih mjeseci. Zabavni otisci pohvale će njene interese i girljivosti. Tkanina je takođe vrlo mekana i prozračna pa će ostati ugodna, uvijek. Boja : Raznolikost Štampanje 6 po paketu? 100% pamučni rebrasti pleteni materijal za udobnost i prozračnost? Proširivi dekolte za rame za pomoć u povučenju odjeće preko bebe glave mnogo lakše? Donja zatvarač prikladno je postavljena na prednjoj strani za brzo mijenjanje? Otvaranje rebrastih nogu čini savršenim fit? Mašinsko pranje / sušenje? Dostupne veličine : NB, S, M, L Napomena : Prikazani obrasci su za ilustracijske svrhe samo. Možete primiti drugačiji obrazac u boji koji odaberete. Girls Tank Top Owzies 6 Pack.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Black Clock Sleep & Play

KM 3.33

Spavanje i igranje beba raste crne zatvorene nožne prste duge Johns je neophodnost za održavanje vaše male udobne i ugodne noću Sjajnite svoju malu u ovom paru dugih Johnas nakon kupanja

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.