• Novo
Musuos Žene Seksi Leopard Print Split Suknja Casual Moda Duga Suknja Ljetna Elegantna Ženska Suknja

Musuos Žene Seksi Leopard Print Split Suknja Casual Moda Duga Suknja Ljetna Elegantna Ženska Suknja

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Sadržaj paketa : 1 x suknja. Materijal : Mješavina Pamuka. Boja : smeđi Leopard, višebojni cvjetni, Crni Leopard. Tabela Veličina : . Veličina Dužine Struka Hip. St76cmt62cmt88cm. Mt77cmt66cmt92cm. Lt78cmt70cmt96cm. XLt79cmt74cmt100cm Premium materijal : izrađen od visokokvalitetnog poliestera, mekan je na dodir i bezopasan za kožu. Nudi udobno iskustvo, Bilo da se igra ili izležava. Moderan dizajn : dizajn klasičnog visokog struka, u kombinaciji s modnim cvjetnim ili leopardom i dizajnom a-linije, moderan i svestran, čini vaš ukupni oblik savršenijim. Potpuno odgovarajuće haljine : savršeno se slaže sa bluzom, majicom, nakitom, torbicom i cipelama sa visokom potpeticom. Jedinstvene i lijepe frizure i izuzetne suknje čine vas privlačnijima. Primjenjive prilike : ova seksi podijeljena haljina srednje dužine pogodna je za nošenje u svakoj prilici, kao što su : svakodnevno nošenje, posao, rođendanska zabava, izlasci, kupovina, putovanja itd. Održavanje odjeće : preporučuje se pranje ručno ili u mašini, odvojeno od druge odjeće kako bi se izbjeglo bojenje; objesite ravno i suho kako biste izbjegli peglanje i izbjeljivanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Haljina Za Čišćenje

KM 7.00

Ženski Vizrez labavi rukav sa elastičnim strukom štampana haljina Mini Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Moda, r

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.