• Novo
Avia ženski Split trkački grudnjak sa podesivim naramenicama

Avia ženski Split trkački grudnjak sa podesivim naramenicama

Stupnjevi:
KM 11.00

Iznos
Tova je dostupna

Osjećajte se samopouzdano i udobno u ovom podijeljenom trkačkom grudnjaku kompanije Avia. Dizajniran sa rebrastim umetcima i trakom za leđa koja se kreće s vama dok vježbate, ima podesive trake za prilagođeno uklapanje. Nosite ga za treninge ili samo kada želite da provedete dan izležavajući se. Atraktivan dizajn čini ga odličnim samim ili slojevitim sa majicom ili kapuljačom. Materijal : 88% Poliester/12% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. vrsta čaša : oblikovana. Pokrivenost : Puna. Nivo Podrške : Srednji. Zatvaranje : Pulover. Trake : podijeljeni trkački naslon sa podesivim naramenicama. Karakteristike : Scoop vrat; parangalni dizajn; rebrasti umetci i traka za leđa. Ženski Split trkački grudnjak sa podesivim naramenicama kompanije Avia.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Rasprodaja

KM 3.00

Molimo vas da prepoznate brend "Ganfancp" kada kupujete žensku modnu odjeću!Možete pronaći bilo koji ženski modni stil koji želite, oni su jeftini i kvalitetniji!Savjeti : 1 Molimo upo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.