• Novo
Lolmot kapri pantalone za žene jednobojne kapris pantalone visokog struka sa vezicama elastični struk koji odgovara uskim pantalonama za trčanje u teretani za jogu

Lolmot kapri pantalone za žene jednobojne kapris pantalone visokog struka sa vezicama elastični struk

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna jednobojna kapris boja visokog struka koja odgovara tankim pantalonama za jogu u teretani karakteristike : rastezljiva tkanina može bolje zamotati vaše tijelo.Aktivne jogger pantalone visokog struka elastične pantalone za struk za žene i elastične manžetne za udobno nošenje, lagane trenirke, udobne trenirke za žene. Aktivne trenirke visokog struka za žene odgovaraju bez džepova, hlače za treniranje baggy jogger lounge, donji dio za vježbanje, ženske lounge hlače. Workout baggy jogger Lounge pantalone žene, modni hiphop hipi stil, odlične za uparivanje sa bilo kojim topovima, savršene za košulju, duks i pantalone visokog struka čine da vaše noge izgledaju duže i vitkije.Prilika : Jogger pantalone žene, pogodne za jogu, sportske, unutrašnje, vanjske, praznične,Ležerne lounge ili dnevne odjeće sezona : Ljetnoporod : žene prilika : Ležerna,dnevna Materijal : poliester,spandex dužina : ošišane Pantalonestyle : Moda, Casual Fit : odgovara ture do veličinekako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili Line Sušnošta dobijate : pantalone od 1 kom materijal : 35% pamuk+60% poliester+5% Spandex(udobne, meke, prozračne i elastične). Detalji : Skinny labavi kroj kapri džogeri sa elastičnim pojasom sa podesivim vezicama.Džogeri za vježbanje sa džepovima sa strane za praktično skladištenje u pokretu tokom trčanja ili džogiranja. Karakteristike : jednobojne pantalone, kapri dužina, ženske džogere sa džepovima, jogger trenirke žene, labavi trening, joga kapri džogeri, pantalone za trčanje visokog struka, udobne ženske lounge pantalone, aktivni kapris za trčanje za žene. Prilika : labave trenirke za jogger odlične su za trčanje, trčanje, jogu,pilates, teretanu,salon,ležernu odjeću i aktivnosti na otvorenom. Takođe je dobar izbor za vaše svakodnevno ležerno nošenje. Pogodno za svako godišnje doba. Usluga : ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte. Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata, slobodno kupite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.