• Novo
Xinqinghao Yoga tajice za žene Dan zaljubljenih žene pune dužine treninga trčanje sportske tajice Lift pantalone za jogu plemenski stil štampane pantalone visokog struka žene pantalone za jogu S S

Xinqinghao Yoga tajice za žene Dan zaljubljenih žene pune dužine treninga trčanje sportske tajice Lift

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Preferencijalna cijena i kvalitet gornjeg nivoa su naš glavni prioritet.Poštovani kupče : da biste izbjegli odabir pogrešne veličine, pažljivo pročitajte naljepnicu veličine.Napomena : naša veličina je azijska veličina, azijska veličina je manja od evropske i američke veličine.1 inč = 2,54 cm, 1 cm = 0,394 inča.O veličini : veličina Kine je manja od veličine UK/SAD. Ako je vaša standardna veličina u SAD-u L, preporučuje se da odaberete 2 XL u našoj trgovini; ako je vaša standardna veličina u SAD-u XL, preporučuje se odabir 3xl;kao što su : Sjedinjene Države (S) = Kina (L); Sjedinjene Države (M) = Kina (XL); Sjedinjene Države (L) = Kina (2 XL); Sjedinjene Države (XL) = Kina (3xl); Sjedinjene Države (2 XL) = Kina (4xl ); Sjedinjene Države (3xl) = Kina (5 XL); Tabela veličina Sjedinjenih Država : labave hlače za jogu za žene. Valentinovo žene pune dužine treninga trčanje sportske tajice Butt Lift pantalone za jogu plemenski stil štampane tajice visokog struka Yoga Pants Features : 1.It napravljen je od materijala sa udobnom tkaninom za vaše svakodnevno nošenje!2.Tačka : Print Visina Struka3.Efekat zatvaranja struka čini da vaše tijelo izgleda bolje.4.Sport i casual za nošenje, Novi Izgled5.Pantalone su za odmor na moru,festival itd.Sezona : Svespol : žene,Djevojkestil : Moda, Slatkišmaterijal : poliesterski model Tip : Štampanjekoracija : ništa šta dobiješ : 1 X pantalone. Dobar izbor za jogu,trčanje,odbojku,vježbe, biciklizam, trening na otvorenom ili bilo koju vrstu vježbe ili aktivnosti vezane za fitnes.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.