• Novo
Nagradni dame Fleece Ls Top

Nagradni dame Fleece Ls Top

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Die-hard ventilator poput vas voli da predstavljate tim u svemu što radite. Bilo da ste upućeni u igru ​​ili po cijeloj gradu, ova ženska vrha od strane padine odjeće definitivno će pokazati neki duh. Njihov meki materijal osigurat će vam da ostanete ugodno u svakom potezu koji napravite. Ovo će biti odličan dodatak vašoj garderobi. Besplatna dostava na narudžbi preko 35 dolara na web trgovini fanaticima. Dugi rukav. Pulover. Mašinsko pranje, suhom suhom. Materijal : 55% pamuk / 45% poliester. Fleece obloge. Uvezeno. Brend : Odjeća za stranu. Vrat posade. Grafika za ispis ekrana. Zvanično licenciran. Raglan rukavi. Dukserica za veće za stalnu težinu pogodna za umjerene temperature.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna od fleece-a

KM 26.50

Prostorna reverzibilna vriska na vlagu koja ima dvostruku dužnost sa detaljima cijevi za spajanje Posicharge tehnologija nudi vrhunsku otpornost na krvarenje...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.