• Novo
Kakina s ležerne ženske jakne i kaputi za uklanjanje ženskih dugmadi dugih rukava čvrsti džepovi kaput plus fleece jaknu odjeću

Kakina s ležerne ženske jakne i kaputi za uklanjanje ženskih dugmadi dugih rukava čvrsti džepovi kaput

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Žene dugmadi s dugim rukavima od kaputa plus fleece jaknu odjeća vrhunce : karakteristike : casual kaput, čvrsti, dugi rukavi, elegantan i modni dizajn.Materijal : poliester od visokokvalitetne tkanine, lagane meke i ugodne. Kaput ga čini više seksi i atraktivnijim za habanje : Ležerno, Daliy, Rođendan, druženje, Plesni izvedbe, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Iaskaus : Ruka ili nježna mašina pranja u hladnoj vodi / ne Bleach / Line suha. Naša odjeća svi su dizajnirani za azijsku figuru, što znači biti manje od uobičajenih europskih veličina. Molimo pogledajte našu grafikon veličine i možete ga pronaći na našim slikama ili iz opisa. Sezona : Jesen / Proljeće / Winttergender : Žene, Djevojka : Poliesterpattern : Poliesterpattern Tip : Regularna, Moda Dužina : Ručno pranje hladno, viseći se : 1pc ženski kaput Kakina CMSX casual Ženske jakne i kaputi čišćenje ženskih dugmadi dugih rukava čvrsti džepovi kaputi plus fleece jaknu odjeću. 【Ženska povremena jakna】 : Ženske ležerne jakne izrađene su od prozračnih, brzog, duksa, i elastične tkanine. Osjeća se meko i osjeća se poput vaše druge kože, što vam čini ugodno i uživate u svakoj akciji od vas. Ne ostavljajte mrlje znoje, što može pružiti odličnu udobnost i izdržljivost. Kad izlazite ili hodate vani na hladnom danu, ova jakna može vas držati topla i ne previše vruć . 【modni dizajn】 : slatke casual jakne mogu savršeno pokazati svoj vlastiti stil. Linija za struk savršeno pokazuje figuru. Njegova visoka elastičnost pomaže u obliku tijela, čineći da izgledate slatkijim i atraktivnim . jednostavno podudaranje】 : Ženska povremena jakna, pogodna za tri sezone jesenje i zime i proljeće. Ženske mahune jakne, tanke, srednje, duge rukave, kratke jakne, prikladno-ovratnik, pogodno za poklone za Valentinovo, svakodnevno, zabava, školsku, posao, kupovinu, ulice, ulazite u ulice, možete lako mijenjati stil haljine, topli i slatko. Sa donjem hlače, trapericama, kravatama, kratkim hlačama, sportskim korzetima, testisima, tenisice / kratkim čizmama, postat ćete zvijezde u gužvi u bilo kojoj prilici . 【Pocket jakna】 : ova ženska casual dizajn jakne ima visoko -pokovani i duboki džepovi sa zatvaračem. Vrlo je laskavo i pogodno za razne vremenske prilike. Zipper je zatvoren, a glava sa zatvaračem skrivena je na ovratniku kako bi se osiguralo da patentni zatvarač ne povrijedi vrat tokom naporne vježbe. Dva prednja džepa sa zatvaračem i dva velika unutrašnja džepova su prikladna za sigurno skladištenje . 【Odjeća za opremu】 : ručno pranje preporučene za dugoročno nošenje. Ne izbjeljivati! Željezo na maloj vrućini. Ne prašite vrućom vodom, sesite ili linijski suvi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.