• Novo
Sandale za nožne krevete Laura Ashley - Pastel Multi, 8

Sandale za nožne krevete Laura Ashley - Pastel Multi, 8

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Sandale za nožne krevete Laura Ashley Toddler. Metalik, pastelne i sjajne boje. Nožni otvor za noge. Manmade Gornja. Otvoreni nožni prst. Zatvaranje kuke i petlje .. Šareno, svježe, udobno i sigurno, napravljeno s iskustvom vašeg djeteta na umu, izgrađeno je otpornim materijalima koji će trajati trošenjem i suzama . Savršeno za bilo koju ljetnu avanturu, te i tvoja mala želi da se upustiš! Svježe : Otvoreni dizajn zadržat će vaše malene noge svježe na toplijim sezonama . Lako trošenje : Kuka i zatvarač je povjetarac za stavljanje! Šareno : Zabavni dizajn, savršen za casual prigode . Udobno : izrađeno od visokokvalitetnog obloge materijala . visokokvalitetan : izrađen sa udobnom djecom na umu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Popravke Layla Srebro

KM 12.99

Sjajite kao zvijezda večeras noseći doradu Layla dressup štikle.Mesh gornji ukrašena dragulj detaljima.Podesiva traka za kopču.Otvori okrugli prst.Glatka Umjetna podstava.Lagano podstav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.