• Novo
Zaštitni znak Likovne umjetnosti 'Paisley Ice uzorci na moju prozoru' Canvas Art by Kurt Shaffer fotografije

Zaštitni znak Likovne umjetnosti 'Paisley Ice uzorci na moju prozoru' Canvas Art by Kurt Shaffer fotografije

Stupnjevi:
KM 32.99

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : Kurt Shaffer Fotografije Subject Style : Modern & Contemporary Poduct Tip : Galerija platno zamotano Umjetnost Ovo spremno za objesiti, umjetnički komad zamotane u galeriju ima crno-bijelu fotografiju uzoraka mraza na čaši. Istaknute boje : siva, bijela, crna kao samoupreda fotograf, Kurt je strastven za fotografiju koju stvara. Odrastajući u Kaliforniji, Ilinoisu i drugdje, Kurt je mnogo našao za fotografiranje od početka. Duna ljubav prema prirodi i njegova očuvanja bila je izazvana tokom njegovih izviđačkih godina od strane oca oca oca, dok je iz svoje umjetničke majke naslijedio svoje prirodno oko za sastav. "Moja terapija je vreme provedena u prirodi", kaže on, što dijeli u najčiškom obliku, napominjući da "ono što fotografiram u prirodi nije izloženo fotopulaciji". To ne samo da nosi samo iz desetljeća snimanja filma u kojem manipulacija nije ni pomislila. Od 1980. Kurt se nazivao Clevelandom, Ohio Home i našao je beskrajnu fotografsku priliku širom države, u svakoj sezoni. Često preimenere gledatelje sa ljepotom koji nalazi na uobičajenom : "Vidim ljepotu na mjestima i stvarima mnogo prolaze od strane nenačašća." Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje visokokvalitetnih reprodukcija likovnih umjetnosti. Dostupna izvrsnost koju giclee printmaking pružaju mogućnost reprodukcije praktički nerazumljivom od originalnog komada. Rezultat je široko prihvaćanje Giclee po galerijama, muzejima i privatnim kolekcionarima. Galerija je metoda istezanja umjetnikova platna tako da platno omotaju oko strana i osigurava se skriveni, drveni okvir. Ova metoda istezanja i pripreme platna omogućava bezbožnu prezentaciju gotovog slikanja. Crno-bijela fotografija uzoraka mraza na čaši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ukrašena Eden Tile III

KM 0.67

24x24 platno Zidna umjetnost pod nazivom "ukrašena Eden Tile III " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa samo n

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.