• Novo
Colisha Dame Casual Cipele Bow Stanovi Zatvoreni Prst Ravne Cipele Ženske Meke Jedine Mokasine Klizanje Na Mokasine Pink 6.5

Colisha Dame Casual Cipele Bow Stanovi Zatvoreni Prst Ravne Cipele Ženske Meke Jedine Mokasine Klizanje

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žene, dame, dama, Female Style : Stanovi, ravne cipele, mokasine, Ležerne cipele, balet stan, cipele za Hodanjepot tip : jednobojna boja : marelica, crna, ružičasta(opcionalno)veličina : US 4.5, US 5, US 5.5, US 6.5, US 7, US 7.5(slijedite tabelu veličina za odabir Molimo) Gornji materijal : Faux Suede Outsole materijal : gumica tip : Flat Fastening : Slip On Toe Tip : okrugla Toe Tube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimnica : Ležerne, dnevne, zatvorene, vanjske, odmor, posao, Filmovi, datumi, karakteristike ulice : 1. Udoban i mekan umjetni antilop materijal, jednostavan i izdašan običan gornji dio sa mašnom pokazuje teksturu obuće.2. Klasični fine šavovima. Podstava za cipele ima nježnu i meku teksturu, koja je meka i prijatna za kožu i udobna je za nošenje.3. Gumeni potplat, elastičan, fleksibilan i udoban, neklizajući i otporan na habanje.4. Ove ravne ženske cipele pogodne su u svim prilikama, kao što su ured, zabave, rad, prijemi, kupovina, šetnja itd. pogodno za sve putovanja na posao i Ležerne prilike.Sadržaj paketa : 1 par ravne cipele za žene(ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) vrhunski materijal : gornji dio od umjetne antilop, gladak i jednostavan za čišćenje, zadebljani đon, fleksibilan i udoban, stabilno hodanje. Napravljen za udobnost : stanovi imaju udoban uložak i podstavu, mekani i neljepljivi, udobni i laki za nošenje, mogu se obući bez čarapa, neobuzdani, uživati u zabavi u šetnji. Pogodan Slip-on : slip-on dizajn za brzo i jednostavno uključivanje i isključivanje. Ove udobne ravne cipele savršene su za svaku odjeću. Može se nositi oko kuće i kancelarije ili šetati s njima za kupovinu cijeli dan i ne umoriti se. Protuklizni đon : neklizajuće mokasine imaju fleksibilna gumena dna koja neće skliznuti pri hodanju. Svakodnevno bitno : prilagođene linije klasičnih mokasinki za ravne cipele čine ga osnovnim elementom garderobe koji nikada neće izaći iz mode.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.