• Novo
Yuwull Ženska Koktel Haljina Bez Rukava Tanka Oprema Duga Haljina Za Zabavu Casual Maxi Haljina Bodycon Strocthy Maxi Haljina Rebraste Pletene Haljine Sa Visokim Prorezom

Yuwull Ženska Koktel Haljina Bez Rukava Tanka Oprema Duga Haljina Za Zabavu Casual Maxi Haljina Bodycon

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za svakodnevno nošenje.2.Elegancija je fokus na dizajnu, predstavlja neobaveznu odjeću za divlje pojedinačne predmete.3.Udoban i prijatan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu.4.Ovaj lagan, dresess je savršen za one dete dana!5.Prilika : ured,vježba,kampiranje na otvorenom,a također i ležerna svakodnevna odjeća,plaža,zabava,odmor, ulica, kupovina itd.svidjet će vam se ova slatka haljina u vašim izlascima.Ova haljina ima okrugli vrat sa štampom za privlačenje očiju.Možete upariti sa sandalama na petu ili cipelama mazgi upotpunjuju izgled.Sezona : proljeće, ljeto polazak : Ženeposao : svakodnevno,ležerno,zabavnomaterijal : poliesterski tip uzorka : Print Style : Casual Sleeve dužina : Sleeveless Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno, objesiti ili Line suhost što dobijete : 1 kom karakteristike haljine svidjet će vam se svestranost ovih ljetnih ležernih haljina. Možete ih obući klinovima za taj popodnevni ručak, upariti s japankama i šeširom za sunce kako biste stvorili lijepu ljetnu haljinu na plaži ili ih nositi kao haljinu za pokrivanje kupaćih kostima i doživjeti ultra brzo sušenje rajona u akciji. Lepo udobno .. lepo se provedi na suncu sa našim lepim letnjim haljinama. Koristili smo tkane krep tkanine od poliestera ili pamuka za stvaranje lepršavog sarafana koji je udobno lagan i nevjerovatno mekan kako bi upotpunio lijepo vrijeme. Uživajte u odličnom uklapanju-bilo da ste lijepo velike, male žene, ili negdje između, naći ćete odličan prekrivač plaže sa kratkim rukavima iz našeg raspona od pet veličina. Ljupka ogrlica i labav udoban kroj upotpunjuje gotovo svaki oblik tijela. Prilika : plaža/nemaran/zabava/kupovina/posao/van/dom/vjenčanje/kupovina/Boemski stil. Mnoge jednobojne i cvjetne haljine dostupne su za vaš izbor. Dodajte na svoju listu želja. ljetne haljine 2023; haljine za žene 2023;haljine za vjenčane goste za žene;ženske ljetne haljine plus size ljetne haljine;sarafani za žene;ljetne haljine za žene;ženske haljine za sunce 2023 casual;ženske haljine ljeto 2023;midi haljine za žene;maxi haljine za žene 2023 casual;ljetne haljine za žene 2023 trendi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.