• Novo
Deagia ženske formalne haljine Oversized Shirt bluza Odjeća V-izrez jednobojna labava Casual Moda duge rukave haljine Casual Dress Fall haljine XL

Deagia ženske formalne haljine Oversized Shirt bluza Odjeća V-izrez jednobojna labava Casual Moda duge

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite udobni i elegantni sa našim ženskim haljinama.Haljine za žene imaju žensku krpu sa laganom tkaninom za dodatno udobno iskustvo i opušteno krojenje za maksimalnu udobnost. Ženska haljina savršena je za Ležerne izlaske, avanture na otvorenom ili za izležavanje kod kuće.Ležerne haljine za žene neophodna su tkanina ljeti i jeseni. Trendi stilovi za svaku priliku : zadržite svoj modni stil uz našu najnoviju kolekciju ljetne haljine za žene. Istražite niz trendi stilova, maxi haljine za žene lagan uključujući klasične V-izrez, udoban dolčevite, i stilski haljinu.Bilo da su ženske casual haljine za posao ili ležeran Izlazak, imamo savršenu haljinu za svaku priliku. Labav i udoban : naše dugačke maksi haljine za žene dizajnirane su za vrhunsku meku i udobnost. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, pružaju izuzetnu udobnost tokom ljeta.Ostanite udobni i elegantni sa našim izborom ženskih haljina.Njegov lijep izbor za nošenje ljetne haljine srednje dužine 2023. Moderan izbor za bilo koju postavku : naše cvjetne maxi haljine za žene su stilski izbor za bilo koju postavku koja se može obući gore ili dolje. Od uredskih sastanaka do vikenda, ove ženske haljine s dugim rukavima savršene su za svako okruženje.Ostanite u trendu i udobno bez obzira gdje idete. Jednostavna uputstva za njegu : olakšali smo njegu vaših laganih haljina.Jednostavno Slijedite naše upute za njegu kako biste održali njegov kvalitet. Preporučujemo ručno pranje ili korištenje nježnog ciklusa u vašoj mašini za pranje veša.Izbjegavajte jake hemikalije i izbjeljivač. Položite ravno da se osuši kako biste spriječili istezanje ili deformisanje. Savjeti za dimenzioniranje za savršeno uklapanje : da biste osigurali najbolje uklapanje, pogledajte našu tabelu veličina prije kupovine. Svaka ležerna haljina za žene može imati posebne preporuke za dimenzioniranje, pa svakako provjerite.Naš cilj je da se pobrinemo da dobijete široke haljine koje vam udobno odgovaraju i da izgledate sa stilom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.