• Novo
World of Warcraft Instrumental Solos: klarinet, knjiga i CD

World of Warcraft Instrumental Solos: klarinet, knjiga i CD

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ova instrumentalna serija sadrži teme iz maštane maštane, multiplayera, reprodukcije, video igara, a uključuje 4 stranice umjetnosti iz svemira World of Warmcraft. Kompatibilni aranžmani pažljivo se uređuju za reprodukciju 2-3 i uključuju pratnju CD-a koji sadrži demo stazu i praćenje reprodukcije. Naslovi : Lavov ponos * Oblikovanje sveta * svinja i zvižduka * klana janjetina * nepobjediv * poziv na oružje * Kapije Crnog hrama * Slanski mornar * gnjev od živeg života. . Zabavno i uhvaćeno, čak i za studente koji nikada nisu postavili (virtualno) stopalo u Warcraft univerzumu. Dio violine lako se ne igra srednjoškolca ili srednjoškolca. Sve bilješke uklapaju se unutar prvog položaja, a ključni potpisi nikada nisu tvrđi od majora .- magazin pop instrumentalni solo : World of Warcraft Instrumental Solos : Clarinet, Book & CD (Meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muzičke osnove za ples

KM 1.00

Muzičke osnove za ples je tekst za studentske plesače, koreografiju i plesne edukatore napisane iskusnim edukatorom i koreografom Ova knjiga predstavlja uloženo znanje o elementima muzike

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.