• Novo
Nema granica Juniors Rib Cami

Nema granica Juniors Rib Cami

Stupnjevi:
KM 9.34

Iznos
Tova je dostupna

Nema graničnih rebra Cami Nisu COUNTRIJSKI RIB RIB CAMI MUST-HAME DODATAK u vašu svakodnevnu garderobu. Napravljen od meke, rebrastičke tkanine sa nagoveštajem Spandex-a za dobro i laskavo, ovaj CAMI ima par špagetnih kaiševa i okrugli izrez sa škapom da se osećate cool i ugodno. Prekrasno se pari sa trapericama, gamašima i suknjima za flert ansambl za toplu vremenu. Može se koristiti i za vašu vježbu, jogu, teretanu, biciklizam ili trčanje . 89% poliester 11% Spandex Juniors 'Cami brušeni pleteni pleteni izrez bez rukava s kamencem od 5 paketa Dostupno u asortiranom stilu Scyles Operite hladno poput boja, samo ako je potrebno, samo suhim gvožđem Ne gvozdeni otisak / motif Zemlja porijekla : Vijetnam. . . . . . Napravljen od meke, rebrastičke tkanine sa nagoveštajem Spandex-a za dobro i laskavo, ovaj CAMI ima par špagetnih kaiševa i okrugli izrez sa škapom da se osećate cool i ugodno. Prekrasno se pari sa trapericama, gamašima i suknjima za flert ansambl za toplu vremenu. Može se koristiti i za vašu vježbu, jogu, teretanu, biciklizam ili trčanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nema granica NB CAMI TOP

KM 1.00

NO granice juniore čipke čipke cami su svestran sa bilo kojim odjećom u vašem ormaru Par sa omiljenom jaknom, vrhu ili dnom Ova udobna 2 komada sadrži učvršćene obloge, podesive trak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.