• Novo
Couristan Vibrata Grasscloth Prostirka Za Više Pastela

Couristan Vibrata Grasscloth Prostirka Za Više Pastela

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Meka na dodir i divna za oči, kolekcija Vibrata nudi čitav niz moderno-prelaznih i savremenih dizajna koji su ukrašeni nizom svežih nijansi. Svaki prostorni ćilim ima moć od milion tačaka pređe po kvadratnom metru i ima jedinstvenu mješavinu 60% viskoze obojene u svemir i 40% skupljajućeg poliestera. Krajnji rezultat, pruža vam niz prostornih prostirki koje nude veoma gustu luksuznu hrpu koja je napravljena za današnji život. Poboljšana u čitavom nizu akvarelnih nijansi koje su spojene zajedno kako bi upotpunile svaki dizajn u Vibrati, ova strastvena kolekcija dodat će suptilan dodir smjelosti i uljepšati izgled bilo kojeg okruženja u Domu. Ako tražite živopisno rješenje za uređenje temelja vašeg enterijera, Vibrata nudi suptilno, ali šik dizajnersko rješenje koje je ispunjeno apstraktnim i tradicionalnim elementima dizajna i paletom svježih i modernih boja. Napravljen od jedinstvene mješavine 60% svemirske viskoze i 40% skupljajućeg poliestera. Milion bodova pređe po kvadratnom metru. Veoma Gusta Luksuzna Gomila. Visina gomile : 0,314 in. Mašinski Napravljen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.