• Novo
Time and Tru ženska rebrasta Midi suknja na navlačenje

Time and Tru ženska rebrasta Midi suknja na navlačenje

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Time i Tru spojili su ženstvenost i udobnost u jednu nevjerovatnu pletenu suknju. Stil, elastični struk i bočni prorez čine ovu suknju snom za kretanje cijeli dan ili noć. Meka pletena tkanina ima rebrastu teksturu koja podiže vaš svakodnevni izgled i midi dužinu što je čini savršenom za oblačenje gore ili dolje ovisno o prilici. Nabacite par čizama za pametan, skrojen izgled ili par patika za zabavan, ležeran izgled. Isključivo na . Materijal : 57% Pamuk/39% Poliester/4% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opremljen. Dužina : Midi; 30 " dužina. Zatvaranje : navlačenje; elastični pojas. Džepovi : Nema. Karakteristike : rebrasta tekstura; bočni prorez. Rebrasta midi suknja na izvlačenje za žene iz Time i Tru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska Maksi suknja

KM 2.33

CF522skirts / aline čvrsta boja dugačka dužinaklasična i moderna, ova maksi suknja od 24seven Comfort odjeće ima lagodan elastični pojas za stalnu udobnost u stilu...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.