• Novo
Kopic skice markeri-mauve sjena

Kopic skice markeri-mauve sjena

Stupnjevi:
KM 10.94

Iznos
Tova je dostupna

Kopic skice markers-mauve sjena kopiljka-kopirna skica. Svojim izvanrednim performansama i kreativnim svestranošću, sustav kopilnog markera pruža krajnje rešenje za dizajn fleksibilnosti i umetničke slobode. Ovi markeri su brzi sušenje, dvoslojni, netoksični marker koji dolaze u velikoj raznolikosti boja. Oni se mogu ublažiti, izgrađeni u jedinstvenom dizajnu za ugodniji prianjanje, pa se neće odbaciti od vas, uklapaju se u poseban airbrush sustav, izdržljivi poliesterski nibi su lako izmjenjivi i dostupan u devet različitih utega i stilova, elektronička proizvodnja garantuje konzistentnost i boja i izlaza, preciznog i pozitivnog sistema za zatvaranje u boji omogućava za trenutni izbor boja, kopirani markeri koriste umjetnici i dizajneri širom svijeta. Uvezeno. Ovaj artikal sadrži opasne materijale i ne smije se šifrirati izvan SAD-a. Mogu se primijeniti ostala ograničenja isporuke koja se odnose na opasne materijale.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D bojanje gradova

KM 5.23

Trgovinski meki korice Jezik : engleski Stranice : 96 Trgovina meke korice (SAD) Ljepljeno vezivanje 96 str Sadrži : Ilustracije Prekrasne gradskihmovi oživljavaju sa vašom maštom...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.