• Novo
TANGLYESSY: TANGEESSY LOPTIVIS PETS: Dizajnerski predlošci za ZETHANGE, bojanje i još mnogo toga

TANGLYESSY: TANGEESSY LOPTIVIS PETS: Dizajnerski predlošci za ZETHANGE, bojanje i još mnogo toga

Stupnjevi:
KM 6.47

Iznos
Tova je dostupna

Upotrijebite ove 32 predloške za dizajn kućnih ljubimaca za jednostavno obojenje uživanje ili ih napunite zapetljanim za snimanje vašeg novog remek-djela za nadahnute Zen Tagle . Stvorite nešto neverovatno sa ovim umjetničkim predlošcima za korištenje popularnih kućnih ljubimaca. Unutar ove knjige su 32 očaravajuće dizajne za boju, zaplete i nadahnuti. Upotrijebite ove dražesne životinjske suputnike za jednostavno uživanje u boji ili ih napunite zapetljanim zaplijeljenju kako biste napravili vlastitu novu remek-djelo nadahnuta Zen Angle. Od mačaka i pasa do konja i hrčaka, ovi svestrani predlošci omogućavaju vam da proizvedete zapanjujuću originalnu umjetnost, čak i ako ste samo početnik i ne možete crtati kao profesionalac. Ovdje ćete pronaći stručne savjete o tehnikama boja i uzorka, zajedno s prekrasnoj galeriji nadahnjujućih gotovih komada. Trayeasy Ljetovi kućni ljubimci ispisani su na kvalitetu, teškim papiru, perforiranim za lako uklanjanje i uokvirivanje. • Autor : Ben Kwok • ISBN : 9781497201057 • Format : Meke korice • Datum objave : 2016-03-22.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Thomasova knjiga boja

KM 4.01

Naučite sve o bojama sa Thomasom tenk motorom dok vozi šare sa svojim šarenim prijateljima oko šarenog ostrva Sodor saznaju sve o bojama sa Thomasom, kao što vozi šine sa svojim šaren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.