• Novo
Wade 72- WAD72- 08-C Super dužnosti Sigurno-fit prostirke - Prednji tan odgovara: 2008- Ford F250, 2008- Ford F350

Wade 72- WAD72- 08-C Super dužnosti Sigurno-fit prostirke - Prednji tan odgovara: 2008- Ford F250, 2008-

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Wade 08-C Super dužnosti sigurna-fit prostirke - prednji tan štiti tepih za dugovječnost. Kruta jezgra i taktilna površina. Dizajn prednjeg prostirke proširuje se preko pneu ploče za dodatnu zaštitu. Specifična za primjenu. Dizajniran za korištenje kuka za zadržavanje OE gdje su opremljene. Proizvedeno od oblikovanog gumiranog kopolimera. Ograničena doživotna garancija. Westin Automotive proizvodi, inkorporirani su proizvođač premium kvalitetnog kamiona i SUV dodataka. Prodajemo se direktno u renomiranim distributerima skladišta i lančanim trgovcima, koji zauzvrat pružaju najbolju uslugu potrošačima, nudeći najširi izbor zaliha i brze isporuke. To je misija Westin Automotive Products, Inc. da svojim kupcima pružaju visoke proizvode potražnje kroz promociju prodaje. Marketinški programi koji grade svijest o marki i lojalnost kupaca podržavaju ovu promociju Sve dok održavaju kvalitetu proizvoda koji su nam zaradili naše mjesto u industriji. Danas postoji mnogo izbora na raspolaganju od širokog broja dobavljača i znamo da proces donošenja odluka postaje sve zbunjujuće. Zapravo, tokom sastanka, često se pitaju što se Westina čini različitim od svih ostalih konkurenata na tržištu dodatne opreme za kamione? Ili jednostavnije stavite - zašto Westin? Da bismo odgovorili na ovo pitanje, željeli bismo da razmotrimo sledeće : Više od 33 godine - najpotpunija linija pojačanih proizvoda u najširem rasponu materijala - preko 8 stilova rešetke za odabir - potrošača i reklama za potrošnju - Ovlašteni program zastupnika - e-pošta emituje konkurentno cijene proizvoda i programi - dokazani zapis konzistentnih stopa popunjavanja od preko 90%. ZBOG TOGA! Dodatne karakteristike Boja : Tan. Materijal : gumeni kopolimer. Terminologija dela ID : 1297. Odgovara : 2008-2010 Ford F250 2008-2010 Ford F350 i više - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Canyon Colorado 2015-

KM 84.78

Profil 1 red Pokrivenost footwellom Crne podne obloge (740611038) Westin, 2 komada Westin profil s podnim oblogom za zaštitu tepiha vozila iz svakodnevnog trošenja i suze...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.