• Novo
Grupa AFF11313RED univerzalni Climaproof gumeni crveni auto prostirke W. osvježivač zraka

Grupa AFF11313RED univerzalni Climaproof gumeni crveni auto prostirke W. osvježivač zraka

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

FH Group univerzalne podne prostirke : savršen spoj zaštite i stila za vaš automobil. Ove prostirke ne samo da pružaju odlično zaštitu za vaše vozilo, već i daju neobičan dodir ličnosti. Naše Monster Eye podne prostirke dizajnirane su tako da se mogu podrezati, osiguravajući savršeno uklapanje za vaše specifično vozilo. Vodootporne i otporne na mrlje, ove prostirke su veoma efikasne u zaštiti vašeg automobila od prljavštine i mrlja, održavajući ga čistim i netaknutim. Da poboljšate svoje iskustvo vožnje, svaka kupovina naših Patosnica uključuje naš ekskluzivni osvježivač zraka. Ovaj izvrstan i moćan miris dodaje divan dodir vašoj vožnji, čineći je ugodnijom i osvježavajućom. Mali detalji zaista čine razliku. Broj dijela proizvođača : AFF11313 RED Paket uključuje : 2 prednje podne prostirke suhe na zraku. Univerzalni Fit. Dostupno u više boja. Dimenzije : prednji : 30" x 17.7", zadnji : 17.7 x 18".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Canyon Colorado 2015-

KM 84.78

Profil 1 red Pokrivenost footwellom Crne podne obloge (740611038) Westin, 2 komada Westin profil s podnim oblogom za zaštitu tepiha vozila iz svakodnevnog trošenja i suze...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.