• Novo
Artpuch 9'x18'x20.1 'Prilagodi sunčani hladovina jedri tamnozeleni UV blok GSM komercijalni trokut Vanjski pokrov za dvorište, pergola, bazen na-10t

Artpuch 9'x18'x20.1 'Prilagodi sunčani hladovina jedri tamnozeleni UV blok GSM komercijalni trokut Vanjski

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Naša kompanija ima svoju fabriku za proizvodnju visokokvalitetnih rešenja za nijanse koja su prilagođena da ispune jedinstvene potrebe svakog kupca. Naš tim kvalificiranih stručnjaka posvećen je osiguravanju da svaki proizvod koji stvaramo nije samo izdržljiv i funkcionalan, ali i estetski ugodan.one stvari koje postavljaju artpuch osim drugih proizvođača sjenila je naša sposobnost personalizacije jedra u suncem. Da li je kupca potrebno malo jedro za svoje dvorište ili veliko jedro za komercijalnoj nekretnini, imamo stručnost i resurse za isporuku proizvoda koji ispunjava njihove tačne specifikacije. Pored veličine prilagođene, nudimo i opcije prilagođavanja, nudimo i opcije prilagođavanja, Uključujući mogućnost odabira iz različitih boja, oblika i materijala. To omogućava našim kupcima da stvore plod hlad koji ne pružaju samo odličnu zaštitu od sunca, već dodaje ukupnu estetsku privlačnost njihovog vanjskog prostora. Količina posvećenosti izvrsnoj korisničkoj službi je također ključni dio onoga što Artpuch čini tvrdnju funkciji. Razumijemo da svaki kupac ima jedinstvene potrebe i postavke, a naš tim je uvijek na raspolaganju za odgovori na pitanja i pružila smjernice tokom cijelog procesa. Bilo za stambene ili komercijalne primjene, naša jedra za sunčanje savršen je način poboljšanja bilo kakvog vanjskog prostora, a pružajući odličnu zaštitu od sunčevih štetnih UV zraka. Jednostavno prilagođeno veličinu : Pravimo veličinu sunčanog sjenila sa 185 GSM UV zaštićenom polietilenom visoke gustoće (100% HDPE) nijanse s jakim šivanim šavom. Sa izdržljivim D-prstenima od nehrđajućeg čelika u svakom uglu čine da se sunce lako pričvršćuje na bilo koju čvrstu vezu za zaštitu od sunca i osobnog dizajna gdje vam treba. Blokira štetne zrake sunca bez hvatanja vrućeg zraka ispod. Tkanina ima eksnotalno blokiranje visoke gustoće, istovremeno smanjujući toplinu, blokirajući do 95% UV zraka, a zaštita kože. Prozračan dizajn : omogućava hlađenje vere i laganim prolaznim i udobnim prostorom, omogućava da kiša prođu, Dakle, nema bazen vode (tako da nije vodootporan). Mjerenje i garancija : Mjerenje se uzima iz D prstena do D PING, ostavite 1,5 - 2 stopala za hardverski komplet između pločica za sjenilo D Prstena i montaže, svi rubovi su lagano zakrivljeni, tako da se mogu čvrsto zakriviti, tako da se može čvrsto ispružiti. Koristi se za dvorište, travnjak, vrt, bazen, roštilj, ribnjak, palubu, kaimord, dvorište, dvorište, naorard, park, carport, pergola, pijesak, prilazni put ili druge prilike na otvorenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.