• Novo
Coolaroo Coolhaven Vanjski sunčani sjenilo 1 95% UV zaštita bloka za vrt, popločani dio dvorišta, dvorišta, 15 '12' 9 'trokut, baština zelena

Coolaroo Coolhaven Vanjski sunčani sjenilo 1 95% UV zaštita bloka za vrt, popločani dio dvorišta, dvorišta,

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Cooloroo Coolhaven 95% UV blokiranje jedra je savršeno rješenje za pokrivenost hlada pomoću unaprijed pričvršćenih metalnih prstenova olakšavajući postavljanje i skidanje. Napravljena od prozračne, pletene tkanine, ova sjenalna jedra osiguravaju do 95% UV bloka koji osiguravaju stalni protok zraka i smanjenje temperature ispod do 40%. Koristeći 100% reciklirajuće tkanine, ove hladne jedra uključuju 7-godišnju garanciju tkanine i blijedi i otporne na sušenje. Korištenje tkanine visoke gustoće od polietilena (HDPE) ove sunce su pletene na takav način da se zrak lako poštuje pomaže u smanjenju topline i vlažnosti ispod. Ova teška hladna ploda je ideja za privremenu ili trajnu instalaciju, jednostavno koristite hardverski komplet i pričvrstite na bilo koju strukturu, stablu ili post i visite pomoću unaprijed pričvršćenih ojačanih metalnih kuka na svakom kraju ploče za hlad. Solaroo hladovina pločica je lako čistiti jednostavno čistiti vodom ili hosepipe i brzo suši se osiguravajući lako putovanje ili premještanje jedra za hlađenje po potrebi. Blokiranje do 95% štetnih UV zraka, ova teška hladovina plovi osiguravaju optimalnu zaštitu vaše porodice i prijatelja dok vas drže i vaše cool i ugodne cijele godine. Ove sunčeve sjene izrađene su od prozračne pletene tkanine promovirajući konstantan protok zraka, a istovremeno smanjujući temperature ispod do 40%. Sa prethodno priključenim metalnim prstenima, ova su sunčana jedra savršena za bilo koji popločani dio dvorišta, parkirališta, prilaz, travnjak, vrt, bazen, park, kamp ili vanjsku avanturu. Jednostavno čišćenje brzim mogućnostima sušenja - jednostavno se operite vodom ili hosepipom i suhom zrakom - koristite blagi čišćenje za duboko čišćenje. Sa Gromgonom otpornim na vremenske prilike i 7 godina garancije tkanine, ove šarene jedra za hlađenja trajat će godinama da dođu bilo da li se pričvršćujete na drveće, ograde ili postove. Izrađene od 100% polietilena visoke gustoće (HDPE) koji se mogu reciklirati; Ove sunčeve nijanse su olovne i ftalate besplatno, kao i izblijedjelo i otporno na suze.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.