• Novo
Levmjia Ženske Haljine Suknje Plus Veličina Prodaja Casual Žene Seksi Ljetne Naramenice Bez Rukava Cvjetni Print Udobna Hip Suknja Haljina

Levmjia Ženske Haljine Suknje Plus Veličina Prodaja Casual Žene Seksi Ljetne Naramenice Bez Rukava Cvjetni

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženske seksi ljetne naramenice bez rukava cvjetni Print udobna Hip suknja Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Moderan i modni dizajn čine vas privlačnijim 3.Ova štampana haljina je predivna! Volim čipku i kako je udobna! Ne propustite ovo mora imati haljinu.4.Izvrsno za zabavu,svakodnevno,ležerno,siguran sam da će vam se svidjeti!5.It veoma je modno i čini te tako lepotom.Informacije o proizvodu : Spol : Žene prilika : zabava,svakodnevno,Ležernostmaterijal : Poliesterstil : Casual Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,okačiti ili obložiti Sušnošta dobijate : 1kom ženske haljine 【udobno rastezanje 】ova suknja će zagrliti vaše obline na svim pravim mjestima, a da vam i dalje omogućava slobodno kretanje, lako se povlači. Moći ćete da sednete bez brige da ćete se dići ili previše stiskati. 【Dizajn 】tanak stil, paket dizajna kukova, dužine iznad koljena, da pokažete svoju ultra-seksi i šik figuru. Udobna soba u zadnjici i bedrima čini vas lakim za hodanje. 【Prilika 】lijep izbor za proljeće/ljeto/jesen / zimu. Savršeno za uparivanje sa majicom, Bodijem, krop topom, džemperom, bluzom i drugim stilovima topova. Uzmite to kao ležernu odjeću, odjeću za kupovinu, uličnu utakmicu, izlaske s prijateljima, noćni izlazak, klub, zabavu, cosplay, putovanja, odmor i vani. 【Svestrane suknje】to je svestrana ženska suknja najbolja opcija u vašoj garderobi! Savršeno se uparite sa osnovnom košuljom, džemperima, majicama, kaputima, jaknama, čarapama, snežnim čizmama i patikama, za stilski izgled tokom svih godišnjih doba! Svakako, dobar izbor za poklon. 【Njega odjeće 】 perite u mašini ili ručno u hladnoj vodi, sušite u mašini za sušenje veša ili okačite da se osuši. Ne izbjeljivati. Cool željeza.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.