• Novo
Pidžama je postavio dugih rukava za spavanje ženske gumne dolje noćna odjeća mekani setovi za salon PJ sa džepovima, S-2XL

Pidžama je postavio dugih rukava za spavanje ženske gumne dolje noćna odjeća mekani setovi za salon PJ

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

⭐hi, dobrodošli u Qwang! ⭐ (kliknite ovdje za više proizvoda). Ženske pidžame setovi s dugim rukavima za spavanje LEALWEN TAGEWER SOFT SETS karakteristike : To je Pajama pohvala podatnoj mješavini super-meke koji se osjeća hladnim na preko kože bez napora. Njegova je prilagođena vašem tijelu i padne na sva prava mjesta - lako ga čineći još u svom najboljem izgledu kod kuće. Ovaj stil spavaćih majica jednostavan je ili skinuti, koji vam može dati svjetlo i iskustvo oblačenja. Elastični struk pomaže dnu da se lagane bokovima, dok vam podesivo izvlačenje omogućuje da povučete dna kao što se sviđaju . Vinama je Postama, čak i ako gost iznenada, nećete se osjećati neugodno, čine vaš kućni život pogodniji.Button za zatvaranje materijala za zatvaranje .. bez napornog super-meke koja se osjeća hladno od bez napora hladnog na kožu bez napora .Design - Ovaj klasični pidžami setovi dugih rukava, tipku s dugim džepom, elastičnom strukom na pant.best poklon - pomaknite se u ovu svileno-glatku pidžamu, a na vrhu dolje, uživajući u ugodnom vremenu kod kuće, Ovaj visokokvalitetni pidžamatski set bit će vam omiljeno vrijeme i vrijeme, djeverušema Pajama set Paymas Payamas, poklon vašoj porodici i prijateljima. Njega za pranje - ručno pranje i mašine za pranje padžama. . Ženska odjeća !!!. . . . Muška odjeća !!!. . . . Držite svoju ljepotu !!!. . . . Modne odgovarajuće pete !!!. . . . . . Modne odgovarajuće pete !!!. . . "♥ 【super meka i udoban】 : Luksuzan sezonski sezonski set Pajama izrađen je od vrhunskog pamučnog materijala, koji je na kraju ugodno nošenje iskustva kad god se koristi. Naši lagani set za prozračan i upijajući pidžami bit će vaš savršen izbor okolo, Dan plaže, noćna odjeća i još mnogo toga! ♥ 【Trendi i elegantan dizajn】 : Naša solidna pidžama Set kolekcija donosi vam razne boje koje možete odabrati. Odabrati je jednostavan dizajn u boji, u kombinaciji sa tipkom i narezan ovratnik, zajedno dajući uredan pogled na to. A podesiva i elastična struka. ne morate držati stavke dok se ne savladate ili kreću. Lagani set za spavanje je rastezljiv i fleksibilan, omogućavajući puni raspon kretanja kad god se koristi . Preporučujemo da prije perete toplu pidžamu Prva upotreba za spavanje mekše i ugodnije. Ovaj luksuzni set pidžama je stroj koji se može prati i sesti. Operite na nisku temperaturu i izbjegavajte izbeljivanje . ♥ Savršen poklon】 : Iznenadite svoju mamu, supružnika, kćerku ili prijatelja sa ovim ultra mekim i udobnim padžamom za žene, savršen poklon za porodično druženje, obdarnike, rođendan božić, Nova godina i više!. Pidžama je postavio dugih rukava žensku tipku spuštena noćna noćna rublja mekani PJ saloni sa džepovima, S-2 XL iz Qwang-a.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.