• Novo
Porodična podudarna Božićna pidžama, Baby Romper Deer pahuljica uzorak dugi rukavi i karirane hlače Set odjeće za spavanje

Porodična podudarna Božićna pidžama, Baby Romper Deer pahuljica uzorak dugi rukavi i karirane hlače Set

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da napomenete da ovaj predmet prodaje Tang Lan sud sa joybuy marketplace-a.Porodična Božićna pidžama, Baby Romper/Jelen pahuljica uzorak dugi rukavi i karirane hlače Set odjeće za spavanje. Specifikacija : . Ime : Family Odgovarajući Božić Pidžama. Materijal : 35% Pamuk + 65% Poliester. Uzorak : Jelena, Pahuljica, Karirani. Sadržaj Paketa. 1* Vrhovi + 1 * Pantalone. ili. 1* kombinezoni. Savjeti Za Prijateljstvo : . 1. Molimo vas da dozvolite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. 2. Molimo pažljivo provjerite tabelu mjerenja prije nego što kupite predmet. (1 inč = 2,54 cm). 3. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Hvala. . Obećavam. Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je prije moguće. Materijal : set pidžama pantalona roditelj-dijete izrađeni su od 35% pamuka i 65% poliestera, ultra mekani, prijatni za kožu, izdržljivi i nisu laki za deformiranje, dobra prozračnost i udobni za nošenje. Dizajn : ovaj odgovarajući Božić pjs za porodične jedre klasične Jelene, pahulje, karirane štampane vrhove dugih rukava i elastične pantalone za struk ili kombinezone za bebe, čine ove pidžame savršenim za Božićne svečanosti. Prilika : savršena udobna Božićna porodična odjeća za spavanje za božićne jutarnje slike, odmaranje u filmskoj noći, tradicije davanja poklona i doručak sa Djedom Mrazom. Dobar izbor poklona : ovaj porodični set spavaćica bit će vaša osnovna kolekcija. Koristi se kao poklon za mamu, kćeri, sinove, oca. Paket uključuje : mama, tata i djeca paket uključuje : 1* duge rukave, 1* pantalone. Baby paket uključuje : 1* rompers. Odjeća za spavanje se prodaje zasebno. Ako želite da odgovarate pidžami, morate dodati odrasle, bebine i dečije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.