• Novo
Tejiojio ženske dukserice veće veličine spuštene bluze za rame elegantne tunike ženske Casual dukserice pulover ženske štampane dukserice duge rukave dukserica

Tejiojio ženske dukserice veće veličine spuštene bluze za rame elegantne tunike ženske Casual dukserice

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ležerna dukserica s kapuljačom ženska dukserica s printom za mačke dugi rukavi provjerite tabelu veličina prije narudžbe. Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku.Karakteristike : ❤ Materijal : Poliester,mekan i udoban❤karakteristike : Dugi rukav, duksevi, Print, dnevno, modni stil.❤Meka, rastezljiva, prozračna tkanina pruža izuzetan komfor i izdržljivost.❤Biće savršeno upariti sa pantalonama, helankama ili farmerkama za ležeran, ali moderan izgled, pogodan za proleće, jesen ili zimu.❤Sadržaj paketa : 1 x ženski dukserica informacije o proizvodu : sezona : proljeće jesen zima Spol : Žene prilika : Moda,dnevni boravak materijal : Polyester Blouse dužina : Regularpetern tip : Print Style : Moda, Casual ✅ ženski topovi i bluze tunike majice tabela veličina majica. ✅ Upgrade tkanina i materijal : napravljen od mekanog, visokokvalitetnog poliestera i vještačke kože,zagrijava vas u jesen i zimu. Prozračan i udoban za nošenje bez ogrebotina. Ležerni vrhovi za žene sjajni za nošenje u hladnim jutarnjim, prolećnim, jesenskim ili zimskim danima, dodajući više topline. ✅ Dizajn : preveliki džemperi za žene sa grafičkim printom, bojama i dezenom su bogati i šareni; posebno, to će biti hit kada nosite ovaj top i biće odličan izbor; džemper za žene opuštenog kroja, ali ne previše vrećastog dugog rukava za pristojan i ležeran izgled. ✅ Savršeno za uparivanje : ove jesenske modne tunike lako se uparuju sa ležernim pantalonama, farmerkama, džogerima, šortsama, patikama, ležernim cipelama za stvaranje mode i lijepog izgleda u proljeće, jesen i zimu. Također možete uskladiti sve što želite unutra, kao što su tank top, crop top, prsluk, itd. Zbog višebojnog gornjeg dijela može promijeniti boju vaših košulja. ✅ Prilika : savršeni tuniki s trapericama/tajicama/joga pantalonama/čizmama/lancem džempera/ogrlicom i tako dalje. Suitabel za cijelu godinu oko posebno pada i zime. Pogodno za casual, svakodnevno nošenje,kancelariju, zabavu, školu, Trčanje, sport, teretanu, ples, klizanje, planinarenje, biciklizam, jogo, proljeće, jesen i zimu. Takođe je dobar poklon vašem prijatelju ili porodici. ✅ Pogodna veličina : svidjet će vam se krojenje ovog džempera, prevelike veličine na pravim mjestima, ali ne proguta cijelu figuru i još uvijek pokazuje vaše obline. Molimo pogledajte tabelu veličina detalja o slici proizvoda prije naručivanja (ne veličine). Bilo koja druga pitanja, kontaktirajte nas. ✅ Ovaj vrh je savršena mješavina stila i udobnosti za opušten i šik izgled. Vjerujemo da dobra odjeća ima moć ulijevati povjerenje i ljepotu. TEJIOJIO ženska odjeća, zaslužujete to, obogatite svoju garderobu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.