• Novo
Terra & Sky Pulover Sa Kratkim Rukavima Volani Opušteni Komplet Za Majice

Terra & Sky Pulover Sa Kratkim Rukavima Volani Opušteni Komplet Za Majice

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Terra & Sky uzima osnovni tee i glams ga sa ženstvenim volanima rukave. Zabavan izgled koji će sigurno postati novi suštinski. Ovaj ženski vrh je napravljen od meke i lagane tkanine sa jednostavnom draperijom i siluetom ispod struka. Ovaj gornji deo kratkih rukava je skrojen u klasičnom stilu crewneck-a. Isprobajte ga s farmerkama ili jogger pantalonama za ležerna druženja ili ugurajte u pantalone za smart-casual izgled. Isključivo na . Pribl. Mjere Modela : Visina : 5 '11", Struk : 34", Grudi : 41", Bokovi : 45". Model nosi veličinu 1x, opuštenog kroja. Izrez sa lopaticom, stil pulovera. Kratki rukavi sa volanima. Ravan porub. 39% Pamuk/28% Rajon/15% Reciklirani Poliester/14% Reciklirani Pamuk / 4% Spandex. Može se prati u mašini. Uvezeno. Plus Size majica sa rukavima sa volanima od Terra & Sky.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Terra And Sky Del Wk

KM 1.00

Terra & skyženska majica za tuniku biće odličan dodatak vašoj garderobi Rukavi dužine 3 / 4 čine udoban osjećaj prilikom nošenja Handfeel od tkanine je veoma mekan i lep...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.