• Novo
Kućište okvira kamere, zaštitni okvir Mount jednostavan za uklanjanje prenosne bočne otvaranja punjivo sprječavanje grebanja za kameru

Kućište okvira kamere, zaštitni okvir Mount jednostavan za uklanjanje prenosne bočne otvaranja punjivo

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Kućište okvira kamere, zaštitni okvir koji se može ukloniti prenosni bočni otvor punjivi sprječavajući grebanje za kameraspecifikaciju : Tip predmeta : Zaštitni kasema : za heroja 10 9 crnaca : 1. Zaštitni okvir posebno dizajniran za hero10 9 crne kameru.2. Dvostruki dizajn hladnog cipela olakšava povezivanje vanjskih dodataka kao što su mikrofoni i ispuni svjetla.3. Način montaže bočne otvaranja čini sklop proizvoda jednostavnijim i praktičnijim, a može se učiniti u jednom koraku 4. Rezervirajte port za punjenje, koji se može koristiti s drugim prekrivačima baterije, omogućavajući snimanje tijekom punjenja.5. TPU objektiv poklopac, dajte fotoaparatu dodatni sloj pažljive zaštite. Lista paketa : 1 x Zaštitna futrola1 x Objektiv 1 x Kompatibilni vijak : Ovaj kavez za vijku je kompatibilan sa herojem 9, za hero10 crnu akcijsku kameru, dizajniran za upotrebu kao okvir ili samostalna kamera za ručno snimanje . Savršeno čuva vaš za heroj 9 herojsku kameru od najava i ogrebotina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.