• Novo
Imperial dragulj žuto pozlaćeno srebro stvoreno plavo safir i stvorila bijelu safirsku ogrlicu

Imperial dragulj žuto pozlaćeno srebro stvoreno plavo safir i stvorila bijelu safirsku ogrlicu

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Izrađen u žutom pozlaćenom srebru, ovaj elegantni križni privjesak izlozi deset okruglih reza kreiranih plavim safirm dragulja postavljenim na okviru križa. Okrugli rez stvorio je bijeli safir sjedi u središtu križa koji daje oštar kontrast. Savremeni preuzimanje tradicionalnog dizajna, ovaj križni privjesak je sjajan izraz vjere s modom. Završen na svijetlo polirano sjaj ovaj križni privjesak obustavlja 18-inčnim lancem konopa i osigurava se kopčama opružnog prstena. Pričavni dizajn, ova elegantna ogrlica za križnu privjesak za žene sigurno je zaraditi puno divljenja. Prekrasna kombinacija stvorenog plavog safira i stvorio bijeli safirni dragulj. Stvoreno plavi safir, okrugli rez veličine 2x2 mm. Izrađen u srebru sterlinga sa 14k žutom zlatom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nešto divna ogrlica

KM 39.45

Strelica će vam ukazati u pravom smjeru Danas pronađite strelice koje će vas ukazati na mjesto gdje će se dogoditi dobre stvari i pronaći one koje će vas voditi do vaše sljedeće avan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.