• Novo
Djevojke sandale za djevojčice mekana ravna prozračna neklizajuća princeza sandale za djevojčice sandale na udobnoj platformi Pink 30

Djevojke sandale za djevojčice mekana ravna prozračna neklizajuća princeza sandale za djevojčice sandale

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Performanse Dance cipele za djevojčice dječje cipele Pearl Rhinestones sija djecu princeza Toddler Klizanje na cipele Girls Gender : djevojke. Gornji materijal za cipele : PU. Stil : Nemaran,Moda,Zabava. Sadržaj paketa : 1 par obuće. . . Prozračna : unutrašnjost napravljena od teksturnog materijala pogodnog za kožu Prozračnija i održava dječija stopala uvijek suvim i opuštenim. Prilika : udoban za svaku haljinu, u zabavi, vjenčanju, školskom performansu, maturi ili ležernom dnevnom nošenju. Veličina : U Za Poboljšanje Fit Stopa Cipele, Pogledajte Grafikon Veličine Prije Postavljanja. Lako održavanje : očistite suhu prljavštinu,upotrijebite vlažnu krpu s malo blage ,napunite cipele suvom krpom i osušite na zraku. Udoban : okrugli prst čini dječija stopala fleksibilnijom, a stopala za memorijsku pjenu, cjelodnevnu udobnost i podršku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.