• Novo
Nortiv Dječje Djevojčice I Dječaci Aqua Cipele Bosonoge Cipele Za Brzu Suhu Vodu Sandale Za Vodene Sportove Na Plaži Aqua-K1

Nortiv Dječje Djevojčice I Dječaci Aqua Cipele Bosonoge Cipele Za Brzu Suhu Vodu Sandale Za Vodene Sportove

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Nortiv 8 djeca djevojčice i dječaci Aqua cipele bosonoge cipele za brzu suhu vodu na plaži sportske sandale za vodene sportove Aqua-K1 tamno/plava veličina 5 Nortiv 8 cipele za vodu brzo se suše bosonoge za ronjenje u plivanju Surf Aqua Sports Beach Vacation. Vi djeca možete nositi ove cipele za vodu u različitim prilikama : plaža, bazen, vodeni park, rijeka, plivanje. 30-dnevna zaštita kupca.Povratak & Novac Leđa Garancija. Djeca Bosonoga cipele za brzo suhu vodu AQUA-K1 tamno/plava veličina 5. Gumeni đon. Udoban i prozračan : visokokvalitetni fleksibilni tkanine su prijatni za kožu i prozračan udoban prostor za kretanje. Brzo sušenje sa drenažnim rupama : povećane odvodne rupe na dnu obuće za plažu u potplatu kako bi se osiguralo da voda na vrijeme iscuri iz njih. Poseban dizajn sa pet prstiju : zgušnjavanje širokih dijelova prstiju može spriječiti da vaša stopala budu ogrebana oštrim predmetima kao što su granate ili kamenje. Izdržljiv gumeni potplat : pruža izuzetnu vuču u klizavim uslovima i takođe može zaštititi vaše stopalo od vruće plaže.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.