• Novo
Aayomet sandale sa tangama ženske platnene plesne cipele s mekanim đonom cipele za trening baletne cipele Casual sandale plesne cipele, žuta 9

Aayomet sandale sa tangama ženske platnene plesne cipele s mekanim đonom cipele za trening baletne cipele

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Sandale sa tangama ženske platnene plesne cipele s mekanim đonom cipele za trening baletne cipele Casual sandale plesne Cipelespol : žene, djevojka. Gornji Materijal : Platno. Materijal Đona : Guma. Scene : Unutarnji I Vanjski,Moda,Slobodno Vrijeme. Stil : Princeza, Nemaran. Stil Prstiju : Otvoreni Prst. Visok Stil Pete : Ravan. Tip zatvaranja : vezica. Cipele visoke pete : 1,5 cm / 0,59". Visina platforme : 1cm / 0,38". Paket : 1 Par Ženske Cipele. Napomena : veličina će biti manja zbog konkavnog dizajna predlažemo da odaberete odgovarajuću veličinu u skladu sa dužinom vašeg stopala. 【Dizajn zaobljenih prstiju】 ovo podržava zdrava stopala svojim jedinstvenim oblikom dajući potpunu slobodu kretanja. Casual cipele u klasičnom stilu biće trenutni favorit u vašoj moderno-casual kolekciji obuće i savršene su ženske cipele. 【Udoban izdržljiv materijal】ovaj cool i bezbrižan stil slip-on sadrži gornji dio od mekanog platna, sa flex & fold potplatom. Udoban i jastučasti kroj čini mokasine odličnom opcijom za cjelodnevno nošenje. 【Lagan sa elastičnim vezicama】proizvedeno od elastičnog materijala koji im omogućava da se savijaju stopalom, što rezultira cipelom koja ujednačenije pristaje. 【Protuklizni】gumeni potplat ima neklizajuću teksturu koja nudi ravnotežu i stabilnost, dodaje dodatnu udobnost i zaštitu, čak i ako ga nosite duže vrijeme, neće se lako deformisati. 【Prilike】ženske uzročne mokasinke pogodne su za sve prilike u svakodnevnom životu tokom cijele sezone. Dobar izbor za rad u uredu ,kupovinu vožnje ili prisustvovanje zabavi ,šetnju i putovanja, itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.