• Novo
Frontwalk muške cipele za plažu otvorene slajd sandale niske gornje ravne sandale unutarnje i vanjske Ležerne muške stanove tamno plave-9

Frontwalk muške cipele za plažu otvorene slajd sandale niske gornje ravne sandale unutarnje i vanjske

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci, Muškarac, muški stil : ravne sandale, sandale na plaži, sandale za klizanje, ljetne papuče za plažu, tobogani, Ležerne sandale tip uzorka : jednobojna boja : crna, tamnoplava, Crvena, Siva (opcionalno)veličina : US 6, US 6.5, US 7, US 7.5, US 8, us 8.5, US 9, US 9.5, US 10 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Denimoutsole materijal : poliuretanski tip pete : Flat Fastening : Magic Tape Toe tip : visina otvorene cijevi : niska sezona : ljetne decenije : Ležerne, dnevne, modne karakteristike : 1. Podesivi gležanj i prednji magic tape Cloure trake za više ličnih Fit2. Otvoreni prst i peta odličan za vanjsku upotrebu, vodootporan, ventilacijski za ubrzavanje procesa Sušenja3. Odlično za lako hodanje, planinarenje, putovanja, sport, bazen, plažu ili ležernu upotrebu tokom ljetnih dana ili tokom cijele Godine4. Neklizajući potplat : donji deo sandala je napravljen od poliuretanskog materijala, koji ima snažno prianjanje, neklizajući i otporan na habanje i nije ga lako slomiti.5. Udoban kaiš : kaiš za sandale je napravljen od traper tkanine, koja je ekološki prihvatljiva i nema miris. Sadržaj paketa : 1 par sandala (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) pogodno za kožu : na osnovu visokokvalitetnog rastezljivog materijala, sandale mogu biti detaljnije i udobnije pružaju kožu prijatnu i znoj. Potplat otporan na habanje i neklizajući prošiveni đon pruža izdržljivu apsorpciju udara i održava čvrst. Protuklizni đon : lagani poliuretanski đon za večeru je otporan na klizanje, a dobre performanse odskoka čine da se osjećate ugodnije kada hodate, smanjujući zamor od hodanja. Udobno : konturirani krevet za stopala i opružni đon podržavaju i drže vas u zaštitnoj udobnosti. Višenamjenski : muške sandale bezbrižan su pratilac aktivnosti na otvorenom, bilo da se radi o plaži, nježnoj planinarskoj stazi, bazenu ili svakodnevnom nošenju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.