• Novo
Ženska mikro mini suknja ženska klupska Odjeća plesna kožna Bodycon PU kožna čvrsta suknja

Ženska mikro mini suknja ženska klupska Odjeća plesna kožna Bodycon PU kožna čvrsta suknja

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

kratak opis nije dostupan materijal : napravljen od pu kože, lagan, siguran za kožu i jednostavan za wash.No zabrinjavajući se da će to naštetiti vašoj koži. Karakteristika : Ženska Moda tanka fit jednobojna kratka noćna klupska suknja, super transparentna odjeća za donji veš za žene, što vas čini privlačnijim. Prilika : ženska kožna bočna klizna bodycon mini suknja, pogodna za noćni klub,kupatilo,plažu,noć,plažu,bazen,plivanje,surfovanje,medeni mjesec ili bilo koje drugo slatko vrijeme. Napomena o veličini : veličina je veličina Azije.Molimo pažljivo provjerite tabelu veličina prije kupovine kako biste nabavili odjeću koja odgovara vašoj veličini. Paket uključuje : 1 x žena PU koža mini suknja.Perite ručno ili u mašini odvojeno i tiho hladnom vodom.Drži se.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska Maksi suknja

KM 2.33

CF522skirts / aline čvrsta boja dugačka dužinaklasična i moderna, ova maksi suknja od 24seven Comfort odjeće ima lagodan elastični pojas za stalnu udobnost u stilu Ova elegantna sukn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.