• Novo
DrpGunly haljine za žene moda retro punk plairana ispis suknje za suknje sa patentnim zatvaračem kratke suknje haljine za žene casual crna crna m

DrpGunly haljine za žene moda retro punk plairana ispis suknje za suknje sa patentnim zatvaračem kratke

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Preferencijalna cena i kvaliteta gornjeg nivoa su naš glavni prioritet. Da biste izbjegli odabir pogrešne veličine, pažljivo pročitajte etiketu veličine. Napomena : Naša veličina je azijska veličina, azijska veličina i veličine američke veličine manja je od europske veličine i američke veličine .Size : s struk : 74 HIP : 173 Dužina : 43. Veličina : m struk : 80 hip : 179 Dužina : 45. Veličina : l Struk : 86 HIP : 185 Dužina : 47. Veličina : XL struk : 92 HIP : 191 Dužina : 49 Haljine za žene 2023 Haljine za žene 2023 Ležerne komoda. Ženska modna retro punk pletena pr. Int suknja sa patentnim suknjem kratka suknja. Cijenimo naše kupce i uvijek se trudimo pružiti najbolju vrstu usluge i osiguranje zdravlja kupaca i sigurnosti. To je savršen ukras. Odličan poklon za sve sezone i odličan poklon za porodicu i prijatelje. Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte, poslužit ćemo vam što je prije moguće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.