• Novo
John Deere o skala Flatcar sa tri traktora model voz Set

John Deere o skala Flatcar sa tri traktora model voz Set

Stupnjevi:
KM 23.75

Iznos
Tova je dostupna

Lionel John Deere Flatcar sa tri traktora će biti odličan dodatak u vašoj farmi inspirisan raspored. John Deere se pokazao kao lider u proizvodnji teške poljoprivredne, građevinske, šumarske, potrošačke i komercijalne opreme širom svijeta. Flatcar uključuje tri uklonjiva traktora koji prikazuju ime John Deere i logo leaping deer dok su obloženi zloglasnim podebljanim zelenim i žutim bojama John Deere. Sadrži kamione od livenog metala i operativne spojnice.Uključite ovaj John Deere ravni automobil sa tri traktora u svoju John Deere kolekciju.Uključuje : Flatcarthri uklonjiva John Deere traktora karakteristike : kamioni od livenog metala koji rade sa spojnicama. Specifikacije proizvoda : skala : o mjerilo snaga : električna min kriva : o27 dimenzije : Dužina : 14". Obaveštenja o proizvodu : redovno podmazujte točkove i osovine kako biste izbegli škripu i povremeno ih obrišite mekom krpom nakon upotrebe kako bi točkovi bili slobodni od prljavštine i masti preporučeno za uzrast od 14 i više godina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Model krajolika pejzaža

KM 4.76

Opis Ovo je paket 20pcs stabla sa žutim cvjetovima u raznim visinama Savršen je za dodavanje dodira realizma na strane vašeg staze, izgled vašeg modela krajolika sa dodirom zelenila...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.