• Novo
Pikadingnis slatka mješina kupaonice, kawaii crtane životinje Tulipani cvijeće Brzi-suhi dijatomacijski zemljani tuš kabinski dekor za kućni dekor

Pikadingnis slatka mješina kupaonice, kawaii crtane životinje Tulipani cvijeće Brzi-suhi dijatomacijski

Stupnjevi:
KM 10.99

Iznos
Tova je dostupna

Pikadingnis slatka mat, kawaii crtane životinje Tulipani cvijeće Brzi-suhi dijatomacijski tuš-rug Neklizajući kućni dekor (sladoled, 16'x 24 '') zajednička veličina : 2 veličine za odabir, pogodno za bilo koji raspon prostora za kupaonicu. Napominjemo : Zbog nepravilnog oblika, mjerenje može biti varijacija 0,5-1 inča. Vrlo upijajući : površina ovog prostirke za brzo sušenje je izrađena od dijatomestičke zemlje. Snažna apsorpcija vode, prirodna, sigurna i hemikalija. Drugi i, treći slojevi izrađeni su od regeneriranih spužva i apsorbirajućeg oblika, osiguravajući brzu prodiranje vode. Protiv klizanja : Stražnja klizača : prostirka za neklizajuću kadu izrađena je od gume, jaka adhezija pouzdano hvata pod i drži prostirku Na željenom mjestu . Estetski dizajn : sadrži Creative Tulip Cvijeće, crtane medvjede i zečeve, kolače i sladoled, zelene trave i plave nebeske uzorke u romanu zakrivljenu obliku. Slatki kućni dekor pogodan za kupaonice, sudoper, kuhinju, praonicu, dnevni boravak i spavaću sobu itd. Ovo bi takođe bio predivan poklon zagrijavanja u vašoj porodici i prijateljima . Ponosni smo na naše vrhunske proizvode i prihvatite 30-dnevni bezuvjetni povratak robe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.