• Novo
Držač za okrugli ručnik Guranje u usisajući ručnik ručnika Zidna montaža Samoljepljiva kupaonica Kuhinja Baige

Držač za okrugli ručnik Guranje u usisajući ručnik ručnika Zidna montaža Samoljepljiva kupaonica Kuhinja

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : 1.premijum materijala : izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i dugotrajnog, nije lako oguliti.2.eysy za upotrebu : Jednostavno pritisnite ručnik, ručnik za čaj, krpu za periku, krpu za mikrofibre u stezaljku i krpu za čišćenje u stezaljku i STE DOBIO.3.3. Besplatan dizajn i udarci : Ne uzrokujte oštećenja za vaš zid.4. White Primjena : bilo u kuhinji, kupaonici ili dnevnom dijelu, ovi isječci za ručnike uklapaju se bilo gdje i mogu se lako pričvrstiti na bilo koje glatke Površina.5. Postoji nekoliko boja za vašu opciju, udovoljavaju vašim različitim potrebama. OBAVIJEST : Molimo vas da se odstupanje od 1-3cm zbog ručne mjerene boje može biti malo drugačije od slike zbog različitog monitora i efekta svjetlosti : Materijal : Veličina plastike za višekratnu upotrebu : 5,3 * 2,4cm 2.Od : jednostavno pritisnite ručnik, čaj Ručnik, krpa za pranje, krpa od mikrovlakana ili krpa za čišćenje u stezaljku i vi ste gotovi . 【Otpor protiv korozije i hrđe】 Stalak za ručnike u kupaonici izrađen je od visokokvalitetne plastike i otpornost na koroziju i hrđe. Odupire se grebanjem, pilingu, bledi i koroziji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

EDGE WC PAOL FALL CHROME

KM 2.00

Ovaj hromirani držač za toaletni papir iz kolekcije Edge ima elegantan stil Lako se mijenja valjci Pogledajte ostale komade u Edge Series da biste dovršili svoj izgled! HACEKA EDGE WC PAO

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.