• Novo
Vedolay Boy Shirts Casual T-Shirt Omladinski novitet grafički okrugli vrat T-Shirt štampanje kratkih rukava za svakodnevni život, zelena 5 godina

Vedolay Boy Shirts Casual T-Shirt Omladinski novitet grafički okrugli vrat T-Shirt štampanje kratkih rukava

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Ljetni Dječaci Djevojčice kratki rukavi crtani filmovi printovi Casual topovi za dječiju odjeću duga Termaloccasion : svaka prilika. Spol : Dječaci, Djevojčice. Tip rukava : Kratak rukav. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate. Materijal : ovo deca kratki rukav dugme up majice od vrhunskog pamuka. Veoma je prozračan i udoban za aktivno nošenje, lagan i prijatan za kožu za malu djecu i dječake, održava ga hladnim u proljeće, ljeto i jesen. Karakteristike : slatke i klasične majice na dugmad za malu djecu sa 5 oksfordskih dugmadi fornt za male dječake 3-12 Y, kratki rukav jednobojan, dizajn džepa na grudima, rašireni ovratnik, jednostavan stil, lagan, udoban za nošenje. Prilika : odijelo za ljeto, programska emisija, aktivno nošenje, plaža, svakodnevno nošenje, kućni boravak, škola, odjeća za igru, zabava, odlazak, odmor, odmor na Havajima itd. Utakmica : ova bluza se može nositi sa ležernim pantalonama za malu decu, patikama, sandlama, i odličan je poklon za vašu decu i decu prijatelja. Njega odjeće : pranje u mašini ili ručno, ne izbjeljivati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.