• Novo
Fruit of the Loom Boys 4-majica za vrat sa dugim rukavima sa rebrastim manžetama

Fruit of the Loom Boys 4-majica za vrat sa dugim rukavima sa rebrastim manžetama

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Igralište Testirano, Klinac Odobren! - plod majice sa dugim rukavima za dječake Loom Boys savršena je za grubu i tešku igru vašeg djeteta u hladnijim danima. Ova majica pruža cjelodnevni komfor, ostajući meka i izdržljiva za pranje nakon pranja. Tkanina srednje težine je značajna, ali meka, i savršena je za slojevitost tako da možete baciti jaknu preko nje kako biste se prilagodili svim svojim dječijim avanturama. Rebrasta kragna zadržava oblik, a dvostruki igličasti šavovi oko vrata, a rubovi se drže čak i nakon što su povučeni. Pokrivač od ramena do ramena traka sa šavom i kragne bez oznaka čine djecu udobnom. Dostupna u raznim zabavnim bojama, ova majica je neophodna za garderobu. Plod majice dugih rukava za dječake na razboju : majica srednje težine koja je značajna, a ipak meka. Rebrasti ovratnik drži oblik. Dvostruki igličasti šavovi oko vrata i poruba za izdržljivost. Pokrivač od ramena do ramena za komfor i izdržljivost . Oznaka besplatno za udobnost. Dostupno u različitim zabavnim bojama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boy's the Cuphead Show

KM 1.67

Pridružite se Cupheadu i Mugmanu na njihovim nezgodama putem Inkwell Islesa s ovom službeno licenciranom majicom Cuphead Show za dječake, s logotipom žute boje na gornjoj lijevoj strani.

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.