• Novo
Lhked Hoodie za žene zimska jesen Clearnce jednobojna jakna za zgušnjavanje i flis i zimski Zipper Dugi rukav džepni džemper sa kapuljačom

Lhked Hoodie za žene zimska jesen Clearnce jednobojna jakna za zgušnjavanje i flis i zimski Zipper Dugi

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

-? Dobrodošli U Lhked ? -. Poštovani kupče,. Dobrodošli u Lhked. ☛Molimo vas da se ne iznenadite visokim troškovima dostave. Kupovina jedne je normalna cena, kupovina dve ili više može dobiti nižu cenu. Što više kupite, to ćete dobiti nižu cijenu.☚. Naši glavni proizvodi su ženske cipele, odeća, uključujući haljine, košulje, bluze, bikinije, jakne, kapute, džempere i tako dalje. Posvećeni smo izgradnji ženskog modnog mesta za okupljanje kako bismo zadovoljili svakog kupca. Stoga smo spremni čuti bilo kakve prijedloge od vas i donijeti vam zadovoljavajuću kupovinu. Gledajući proslijeđen na kupovinu. Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe. Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku. Materijal : 100% poliester,tkanina pogodna za kožu, meka tekstura, udobna i prozračna, pogodna za nježnu žensku kožu. Prilika-pogodno za Casual, nošenje na posao, ured, posao, formalne, pametne Casual, intervjue, sastanke ili neke posebne prilike u proljeće, ljeto, jesen, zimu. Podudaranje - dobro se slaže sa crop topom, bluzom, majicom, helankama, farmerkama, čarapama, uskim pantalonama, šalom, čizmama ili visokim potpeticama. Bićeš zvezda u gomili. Dizajn-lijepa boja i šik dizajn olakšava podudaranje bilo koje odjeće bilo da ste student ili uredska dama, nikada ne izlazite iz mode. Feature-jean jacket women,jakne za žene, rain jacket women,jakne za žene,zimske jakne za žene,jakne za žene casual,jakne za žene fashion dressy,jakne za žene fashion, jakne za žene trendy. Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je prije moguće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.