• Novo
Kombinezon za žene sa V izrezom bez rukava štampan jedan kombinezon duge pantalone sa ravnim nogavicama Onesie sa džepovima za posao

Kombinezon za žene sa V izrezom bez rukava štampan jedan kombinezon duge pantalone sa ravnim nogavicama

Stupnjevi:
KM 19.50

Iznos
Tova je dostupna

***** Dobrodošli u moju radnju, želim vam srećnu kupovinu *** * * veličina. : Srednji SAD : 6 UK : 10 EU : 36 grudi : 90cm/35.43" struk : 70cm/27.56" Hip : 92cm/36.22" dužina : 143cm/56.30" Materijal : Poliester-pantalone za žene. Svidjet će vam se naše pantalone kada ih obučete, lagane, prozračne. Tkanina neverovatnog kvaliteta čini vas udobnim za nošenje.Bit će ti udobno cijeli dan. Podudaranje : ove pantalone su odlične za žene. ove pantalone možete nositi sa majicama, bluzama, košuljama, majicama, patikama šta god želite. Ove pantalone su savršene za sve boje i vremenske prilike. Samo uparite ove pantalone sa svojom omiljenom odećom i bićete zvezda emisije! ove pantalone su super udobne, što vam neće ograničiti kretanje. Dizajn : Ležerne ženske pantalone, jednostavne, ali svestrane, dodaju modu vašoj ukupnoj haljini. Pored toga, odlična tkanina i dizajn mogu vas učiniti zgodnim, a da ne gubite modu i trend. Molimo vas da vjerujete da su naše hlače dizajnirane prema odgovarajućem kroju i da možete u potpunosti vjerovati i izabrati nas!. Veličina : ove pantalone su dostupne u nekoliko veličina kao što je L/XL, tako da uvek možete pronaći onu koja vam odgovara. Pokušat ćemo zadovoljiti vaše potrebe za veličinom, dobar poklon za prijatelje ili porodicu. Molimo dopustite 1-4 cm razlike, zbog ručnog mjerenja i osjećaja, pažljivo provjerite tabelu veličina prije kupovine. Prilika : ove pantalone su odlične za casual, svakodnevno nošenje, ulicu, planinarenje, trčanje, putovanja, odmor i aktivnosti na otvorenom u proljeće, Ljeto, Jesen.Ili kao poklon vašoj ženi, mami, kćeri ili prijateljima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.