• Novo
Široke pantalone za žene Casual pamučne Lane sa pojasom elastični struk Lounge duge pantalone za jogu lagane pantalone visokog struka

Široke pantalone za žene Casual pamučne Lane sa pojasom elastični struk Lounge duge pantalone za jogu

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženske jednobojne vezice sa visokim džepom struka labave pamučne Ležerne pantalone velike veličine : napravljene su od materijala,izdržljive za vaše svakodnevno nošenje. Moderan i moda čine vas privlačnijim. Izvrsno za zabavu,svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti! Prilika : pogodno za svakodnevni život, Casual, putovanja, dom, odmor, kupovinu, ulicu, posao i školu.Ovo je odličan poklon za vaše ljubavnike ili sebe pol : Ženamaterijal : 60% pamuk, 40% Linen Item tip : Casual Fit tip : Straight Waist tip : High waistthickness : Standard Pattern tip : Soild Style : Casual Package uključuju : 1 ženske pantalone vrhunskog kvaliteta tkanine : naši performance joggeri su napravljeni od tkanina vrhunskog kvaliteta koje će se protezati u svim pravcima i održavati vas suvim sa našom tkaninom za vlaženje. Dizajnirana za svakodnevno nošenje, naša posebna mješavina poliestera i spandeksa učinit će vas ugodnim cijelo vrijeme. Iznutra je hladno i uglađeno, spolja mekano. Udoban visoki pojas : joggerovi pojasevi su napravljeni sa dovoljno kompresije da vaše pantalone budu na mjestu bez izazivanja nelagode u srednjem dijelu. Savršeni su za teretanu, jogu, pilates, trčanje, brzo džogiranje ili samo opuštanje kod kuće. Džepovi : džogeri imaju džepove za držanje ključeva ili kartica vašeg telefona. Nema potrebe da nosite glomazne torbe u teretanu. Ove jogger pantalone za žene su apsolutni miljenik mode. Prilike : pantalone su udobne, savršena količina rastezanja i vrlo fit, odlične za jogu, ribolov, sport, odmor, plažu, San, izležavanje i opuštanje kod kuće, svakodnevno nošenje. Ove Ležerne pantalone za čizme biće omiljene u vašoj garderobi za salon. Upute za njegu : naši džogeri izrađeni su od visokokvalitetnih tkanina koje se lako održavaju. Samo ih stavite u pranje sa sličnim bojama i sušite u mašini za sušenje veša.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.