• Novo
Muška težina Wrangler, Wilure Wicking Termalni top od vafla, pakovanje

Muška težina Wrangler, Wilure Wicking Termalni top od vafla, pakovanje

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Wrangler je fokusiran na stvaranje pristupačne, visokokvalitetne i dugotrajne svakodnevne odjeće na koju se možete osloniti. Naš 50% reciklirani poliesterski topni tople tople gornji vrh je meka, vlage Wicking i protiv mirisa da biste održali suhe, udoban i siguran cijeli dan. Penja za rep i elastičnu palcu za kap i elastičnu palcu zadržat će ovaj vrh u mjestu bez obzira na aktivnost. Tkanina od tkanina stvaraju male džepove za zrak koji drže toplinu pored tijela, kako bi vam pomogli da vas drže tople i ugodne tokom hladnih dana. 50% recikliranog poliestera, 50% poliester. Termički vafelj za teške težine. Povucite stil. Wisture Wicking koji će vam pomoći da se osušite. Anti-miris koji će vam pomoći da ostanete sigurni tokom dana. Thumb petlje da držite rukave na mjestu. Džep sa zatvaračem za održavanje onoga što je važno sigurno. Pruža izolaciju i toplinu hladno za umjereno hladne uvjete. Mašina koja se može prati. Uvezeno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Virginia NCA primarna

KM 2.33

Zapadna Virdžinija NCA0638 primarna besplatna dostava na narudžbi preko 35 dolara na web trgovini fanaticima Marka : zanimanje odjeće Zvanično licenciran Mašinsko pranje, suhom suhom...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.