• Novo
Grinch Hoodie Plus Veličina par Hoodie film kako je Grinch ukrao Božić dukserica 3D štampani Unise dukserice Casual Tops Božić kostim

Grinch Hoodie Plus Veličina par Hoodie film kako je Grinch ukrao Božić dukserica 3D štampani Unise dukserice

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : poliesterska vlakna. Stil : Nemaran. Uzorak : Štampanje. Verzija : Labav. Dužina Rukava : Dugi Rukav. Tip Rukava : Raglan Rukavi. Tip Vrata : Široki Ovratnik. Popularni Elementi : Štampanje. Prilike : ležeran posao, svakodnevno, ured,plaža,zabava,klub,Bar,Odmor,Odmor, ulična Odjeća 100% visokokvalitetni materijal Božićni džemper : poliester i elastična vlakna; osjećaj meke. Ovaj Božićni džemper je napravljen od gotovo glatke taktilne tkanine, koja ne svrbi, udobna i meka, a može se nositi cijeli dan. Duks sa kapuljačom sa pertlama, srednje tanka, ne preteška. Veličina : podijeljena na veličinu za djecu i veličinu za odrasle. 3 D grafička štampa i modni dizajn : jasna 3 D digitalna štampa bez promjene boje, pucanja, pilinga ili pilinga. Jedinstveni obrasci, kao što su pahulje, Santa Claus sob, snjegović itd. Božićni džemperi imaju velike džepove na prednjoj strani i kapuljaču na vratu. Jednostavan za nošenje i drži ruke toplim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.