• Novo
Ženska klasična jesen i zimska cvjetna print Crewneck LOGO SOLAY duge vrhovi Dressy Loose Fit Duks vrhovi ženske padajuće modne

Ženska klasična jesen i zimska cvjetna print Crewneck LOGO SOLAY duge vrhovi Dressy Loose Fit Duks vrhovi

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Žene Classic Ispis i zimska cvjetna sitnica Labavi dugim rukavima TOPSFEATURE : Ova ženska dugačka dukserica izrađena je od strechy i prozračne tkanine, mekanog laganog i udobnog, to je udobna, povremena vježba / tuniki vrhovi za gamaše / Svakodnevno haba.style : this tiskani vrhovi mogu biti sjajni pod jakne ili sami, nošeni sa trapericama, šorc, haljinama, petama ili stanovima, baš kao što se sviđa, rođendan, za posao, klub, kod kuće Istočan za odmor. Odijelo za jesen i zimu.Plajnica : Ručna ili nježna mašina pranja u hladnoj vodi / Nemojte izbjeljivati ​​/ liniju suha.Materijal : Poliesteration : dnevno prikazujemo metodu stranke : proljeće, jesen, Wintersize : True veličine Ta mala razlika u boji trebala bi biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Sadržaj pakiranja : 1 kom. Trendy izgled u proljećnoj jesen i zimi. Pogodno za bilo kakve prilike raznoliko karoserijsko oblikovanje dnevnog trošenja labavog stila. Pefect za nošenje sa trapericama ili gamašima u proljeće jesen i zima. Toplina, dok i vi izgledate moderno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.