• Novo
Ženska polu suknja jednobojna Ležerna Plisirana haljina visokog struka sa pojasom Žene dame Casual Party dnevna ženska polu suknja jednobojna visoka struka elegantna graciozna moderna

Ženska polu suknja jednobojna Ležerna Plisirana haljina visokog struka sa pojasom Žene dame Casual Party

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristike : . Izrađeni materijali od tkanine vrhunskog kvaliteta, udobni i prozračni. Ležerna odijela za razne prilike, kao što su spoj, kupovina, druženje s najboljim osobama itd. Lako se uparuje sa odjećom, vrhovima i obućom, pokazuje svoj provokativni glamur i gracioznost, čini vas privlačnijim na ulici. Udoban za nošenje u užarenom vrućem ljetu. Odlična izrada, izuzetna i delikatna. Napomena : . 1. Zbog različitih monitora i svjetlosni efekat, stvarne boje možda malo razlikuje od boje slike. 2. Azijska veličina je manja od veličine EU/SAD/UK, prije kupovine uporedite veličine detalja sa vašim. 3. Molimo dopustite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja. Specifikacije : . Materijali : Poliester. Veličina Dužina Struka Peplum Podstava. Jedna veličina : 68cm 64c08cm 236cm 65cm. Stil A : Pojas. Stil B : Bowknot Material : poliester Tabela veličina : : One size Length(cm/in ) : : 68/26.8 struk(cm/in ) : : 64/25.2-108/42.5 Peplum(cm/in ) : : 236/92.9 postava (cm/in) : : 65/25.6 izrađeni materijali od tkanine vrhunskog kvaliteta, udobni i prozračni. Ležerna odijela za razne prilike, kao što su spoj, kupovina, druženje s najboljim osobama itd. Lako se uparuje sa odjećom, vrhovima i obućom, pokazuje svoj provokativni glamur i gracioznost, čini vas privlačnijim na ulici. Udoban za nošenje u užarenom vrućem ljetu. Odlična izrada, izuzetna i delikatna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.