• Novo
Zunfeo ženski Casual lagani otvoreni prednji kardigani Meki Drapirani jesenji štampani vrhovi sa džepovima - žuta veličina S

Zunfeo ženski Casual lagani otvoreni prednji kardigani Meki Drapirani jesenji štampani vrhovi sa džepovima

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Zunfeo ženski Casual lagani otvoreni prednji kardigani Meki Drapirani jesenji štampani vrhovi sa džepovima-žuta veličina S[Savjeti] : Da biste izbjegli kašnjenja za vas, pažljivo provjerite tabelu veličina prije kupovine!!! Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte prodavca. Potrudit ćemo se da vam pomognemo. [Služba za korisnike] : nudimo 30-dnevnu besplatnu uslugu povratka za svakog kupca. Naše proizvode možete kupiti sa povjerenjem. Karakteristike : 1.Vrhovi za štampanje, dugi rukavi,kardigan, ležerni topovi, modni dizajn. 2.Materijal : poliesterska vlakna, napravljena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna. 3.Poseban dizajn čini ga Modnijim i privlačnijim za nošenje. 4. Prilika : Nemaran, Dnevno, Datum, Zabava, Posao, Kućni Odmor 5.Kako oprati : ručno pranje hladno, okačiti ili obložiti suvi materijal : udoban, održavajte vas cijeli dan, ali ostanite udobniprilika : svakodnevno nošenje, zvanje, sastanci, sport, škola, posao,ulična odjeća, itd. Lako se kombinuje sa čizmama, farmerkama, uskim helankama za moderan izgled.Odjeća savršena da vam odgovara omiljenim farmerkama, pantalonama itd. Njega odjeće : pranje ruku / mašinsko na niskim temperaturama.Karakteristike : pokazujući svoju jedinstvenu i vitalnost, dodajte osjećaj elegancije i stila. Modna štampana bluza dugih rukava osjeća se mekom i udobnom, a svidjet će vam se kad je primite.Imajte na umu da se detalji veličine razlikuju među različitim bojama. Molimo provjerite Opis proizvoda za više informacija o veličini.Informacije o proizvodu : prilika : Daily Fit : odgovara ture do veličinekako oprati : ručno pranje hladno, okačiti ili obložiti Sušnošta dobijate : 1 kom žene Cardigan Note : molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!Boje se mogu malo razlikovati u zavisnosti od podešavanja računara i monitoramolim dozvoliti da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog merenja, hvala (sva merenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 i. jean jakne za žensku modu. kožna jakna. flis jacket žene. traper jakna za žene. zimske jakne za žene. ljetne jakne za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.