• Novo
Tajno blago ženski pamučni rastezljivi Bikini kratki, 6 pakovanja

Tajno blago ženski pamučni rastezljivi Bikini kratki, 6 pakovanja

Stupnjevi:
KM 6.57

Iznos
Tova je dostupna

Dame pamuk Stretch kratak gaćice iz tajnog blaga će napraviti divan dodatak donji veš ladici. Napravljeni su od mekanog i prozračnog pamuka sa malo spandeksa za savršeno rastezanje, a svako pakovanje od šest nudi razne boje i printove. Kratki kroj pruža vam jednostavan stil i udobnost zajedno sa simpatičnim detaljima poput plišanog pojasa i pokrivene elastike za noge. Meki svilenkasti materijal leži u ravni sa vašom kožom tako da ostanu neotkriveni u uklopljenim farmerkama i suknjama. Ovaj donji veš pruža umerenu pokrivenost tako da vam je udobno dok se krećete tokom dana. Tajno blago ženske pamučne rastezljive kratke gaćice, 6 pakovanja : 95% pamuk, 5% spandex. Ženske gaćice. Kratak rez. Elastični pojas. Pakovanje od šest komada. Umjerena pokrivenost. Cjelodnevni komfor. Jednobojne boje i štampani uzorci. Ručno perite hladno sa sličnim bojama, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi, sušite liniju, ne peglajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

WA WONDER WOMAN GAĆICE

KM 0.67

Obucite svoje bešavne bikini gaćice Wonder Woman i osvojite Svijet Bešavna konstrukcija daje vam gladak, udoban kroj ispod odjeće Zvanično licencirano donje rublje Wonder Woman ima po c

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.