• Novo
Košer Koncert T-Shirt

Košer Koncert T-Shirt

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Naša uniseks majica od 100% pamuka osnovna je osnova svake garderobe. To je osnova na kojoj raste ležerna moda. Posebno okrenuta vlakna pružaju glatku površinu za vrhunski komfor i živopisnu grafiku. Naše košulje su prilagođene štampanju, koristeći najkvalitetnije boje i opremu, što omogućava našoj grafici da traje cijeli život, za razliku od vinilne presovane grafike. Nema bočnih šavova znači da nema svrbežnih prekida ispod ruku. Ramena imaju traku za bolju izdržljivost. Sve košulje su uniseks regularnog kroja. Po mjeri napravljen po Kapljenom dizajnu. 100% pamuk (sadržaj vlakana može varirati za različite boje). Srednja tkanina. Klasični fit. Oznaka za otkidanje. Odgovara veličini. Sve košulje su uniseks regularnog kroja. Po mjeri napravljen po Kapljenom dizajnu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise Tri-Blend Crew Tee

KM 13.05

Ova visokokvalitetna majica za redovno uklapanje ima ležerno elegantnu atmosferu Osim toga, nevjerovatno meka triblend tkanina čini je izuzetno udobnom jednom obučenom, nemogućom za ski

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.